Спорт

Астон Вілла — Арсенал: анонс і прогноз

«Арсенал» буде прагнути якнайшвидше оговтатися від поразки від «Ліверпуля» і повернутися на переможний шлях, щоб закріпитися в четвірці найкращих у АПЛ. Команда під керівництвом Мікеля Артети буде фаворитом суботньої гри в Бірмінгемі проти місцевої «Астон Вілли». В нашому матеріалі ми розкажемо про ставки в GGBet Україна на цей поєдинок. Також до вашої уваги анонс, форма команд і історія протистоянь між двома клубами.

Кадрова ситуація

Що стосується травм, головне питання, чи буде Такехіро Томіясу у формі. Він не грав проти «Ліверпуля» через травму ікри. Травмований Марвелус Накамба точно не з’явиться у складі господарів. Інших втрат у команд немає.

Останні результати

«Нам ще далеко до найкращих команд у лізі», – сказав кілька днів тому головний тренер «Арсеналу». Певною мірою він мав рацію, адже в матчі проти «Ліверпуля» в середу віце-лідер турнірної таблиці АПЛ (2:0) заробив три пункти. Однак це не змінює того факту, що «каноніри» на правильному шляху, щоб вийти в Лігу чемпіонів наступного сезону.

«Арсенал» посідає четверте місце в турнірній таблиці і на одне очко відривається від п’ятого «Манчестер Юнайтед». Лондонцям належить зіграти два перенесені матчі, і якщо вони переможуть, то будуть у надзвичайно зручному положенні.

«Астон Вілла» — дев’ята команда в турнірній таблиці. Команда Стівена Джеррарда провела хорошу серію в лютому/березні і виграла три ігри поспіль. «Віллани» перервали переможну серію лише кілька днів тому, коли не змогли перемогти «Вест Хем Юнайтед» (1:2).

Клуб з Бірмінгема останнім часом виступав в гостях краще, ніж вдома. Досить сказати, що в останніх п’яти матчах на «Вілла Парк» господарі лише один раз перемогли — «Саутгемптон» (4-0).

«Арсенал» виграв п’ять ігор поспіль, поки не програв «Ліверпулю». Артилеристи захочуть розвинути цю серію і почати свій переможний марш заново.

Історія протистоянь

«Арсенал» має хорошу статистику проти цього суперника і виграв 84 з 198 ігор проти «Астон Вілли». Команда з Бірмінгема тріумфувала 69 разів. У цьому сезоні ці команди зустрінуться вдруге. У жовтні 2021 року «Арсенал» переміг вдома з рахунком 3-1.

Думка GGBet

  • Перемога «Астон Вілли» – 3.09
  • Нічия – 3.50
  • Перемога «Арсеналу» – 2.38

Прогноз

Поразка від «Ліверпуля» не повинна зіпсувати атмосферу в роздягальні «Арсеналу». Ця команда дуже добре себе показала останні тижні, і всі футбольні аргументи на її боці. Якщо гості виступлять так само добре, як і в останніх іграх, то в суботу вони повинні забрати три очки. Наш прогноз – перемога «Арсеналу».