Разное

Великі знижки при повному сервісі

Великі знижки при повному сервісі. Фантастика? Чорна п’ятниця!

Є знижки, а є величезні знижки. Раз на рік магазини пропонують такі ціни, що дух захоплює. В ці дні покупка бажаної моделі смартфона, годинника чи GPS-навігатора стає реальнішою за реальну. Цього року «АЛЛО» надає максимальні знижки на гаджети в Чорну п’ятницю. Шопінг-марафон починається незабаром!

На який асортимент діють знижки

Давно вже минули часи, коли цінник з надписом «-75%» розміщали на товарі, в якого мінімальні шанси знайти покупця – він чи то неякісний, чи то морально застарів. Рітейлери вкрай зацікавлені в оновленні асортименту, тож зниження цін – справжнє. В період великого розпродажу серед акційних товарів можна знайти:

  • пропозиції від відомих преміальних брендів;
  • популярні моделі, якими цікавляться найбільш активно;
  • новинки, які ще вчора можна було лише побачити в рекламних роликах, а сьогодні їх можна придбати в один-два кліки.

Асортимент гаджетів, які з’являться на сайті «АЛЛО» на початку Чорної п’ятниці, такий же повний, як звичайний повсякденний набір пропозицій. В цих штуках відмінність лише одна – неймовірно приваблива ціна.

Які сервіси надаються при купівлі акційних товарів

Набір можливостей, які отримує покупець під час великого розпродажу, не лімітований. Клієнт може розраховувати на максимальну увагу з боку магазину та повний набір послуг:

  • консультація, допомога у виборі,
  • швидка доставка;
  • гарантія.

Для того, щоб забезпечити покупців повним набором сервісів, рітейлери додають певних зусиль: на період розпродажу наймають додатковий персонал (вантажників, пакувальників, консультантів), планують роботи з врахуванням підвищеного об’єму завдань. Цього року в «АЛЛО» надаються нові послуги для комфортних покупок через Інтернет:

  • «Експерт Онлайн» – консультація фахівця з приводу технічних характеристик гаджетів та інших товарів, для вибору, що максимально відповідає цілям та сподіванням;
  • Доставка «АЛЛО Express» – отримання в день покупки, в своєму місті, при наявності товару в магазині.

Досвід минулих великих розпродажів в «АЛЛО» доводить, що команда здатна забезпечити надійність послуг та швидке їх надання в будь-яких умовах, навіть під час Чорної п’ятниці, коли сфера торгівлі переживає справжній ажіотаж.

Як підготуватися до старту розпродажів

Яких би організаційних зусиль не здійснювали рітейлери, свято розпродажів залишається для покупців змаганням. Пропозицій багато, а бажаючих купити найкращі взірці за «смачною» ціною ще більше. Тож до Чорної п’ятниці варто підготуватися:

  • Скласти список бажаних речей ще до початку шопінг-марафону. Це допоможе придбати саме те, що треба, і встигнути покласти до корзини (реальної чи віртуальної) саме бажані моделі.
  • Зорієнтуватися з бюджетом, щоб в запалі не витратити грошей в рази більше, ніж планувалося.
  • Зареєструватися на сайті «АЛЛО» заздалегідь, щоб не витрачати на це час у Чорну п’ятницю та – головне – в числі перших отримати сповіщення про початок розпродажу.

Купка зусиль того варта: мрії здійсняться, а збережені гроші та гарний настрій стануть приємним бонусом. Свято шопоголиків в «АЛЛО» цього року почнеться на тиждень раніше офіційного старту 26 листопада. А зараз – є час на «розминку» та очікування зустрічі з омріяною моделлю смартфона, годинника, фітнес-браслета чи іншої корисної речі.