Наука и техника

Діагностичні МРТ, КТ, УЗД центри СДС

Мережа діагностичних установ «Сучасні діагностичні системи» (СДС) забезпечує високоякісні умови для проведення магнітно-резонансної томографії, комп’ютерної томографії та ультразвукових досліджень. У розпорядженні кожної установи є інноваційні прилади Philips Achieva/Intera та Philips Brilliance 64 потужністю від 1,5 Тесла.

Такі можливості дозволяють виявляти захворювання різних органів та систем на ранніх стадіях формування. Діагностичні центри в Києві та Україні працюють без вихідних за зручним графіком, щоб ви в будь-який момент могли отримати кваліфіковану допомогу без зволікань.

Послуги діагностичних центрів

Наша медична мережа працює у трьох ключових напрямках інструментальної діагностики, представлених у сучасній медицині:

  1. магнітно-резонансна томографія (МРТ) – обстеження внутрішніх органів та судин за рахунок використання явища магнітного ядерного резонансу;
  2. комп’ютерна томографія ( КТ) — обстеження кісткових структур; оцінка стану внутрішніх органів з використанням рентгенівських променів;
  3. ультразвукове дослідження (УЗД) – просвічування внутрішніх структур за рахунок ультразвукових променів, що проходять крізь тканини та відбиваються від стінок органів.

Під час проведення кожного із цих видів обстежень на екран виводиться розгорнуте деталізоване зображення досліджуваних органів чи структур. Кваліфікований діагност при його вивченні може виявити проблемні ділянки, зокрема виявити пухлини, ущільнення, дисплазії, новоутворення та інші аномалії. За результатами аналізу формується висновок, що стає основою складання лікувального плану.

Діагностичні центри у Києві та Україні

Діагностичні центри МРТ, КТ, УЗД розташовані безпосередньо у Києві (шість закладів у різних регіонах столиці), Київській області (Ірпінь, Буча, Фастів, Бровари, Березань) та Дрогобичі Львівської області. У кожному з установ забезпечується однаково ефективне обстеження з допомогою нової апаратури.Ви можете на офіційному сайті https://mrt.com.ua/ запросити дзвінок менеджера або самостійно зателефонувати за вказаними номерами для запису на обстеження. Ви уникнете тривалого очікування в черзі, адже запис проходить на конкретну дату та час.